Over De Zonnewijzer

Psychiatrische zorg aan huis regio Duffel, Kontich (Waarloos en Kazerne), Edegem, Boechout, Sint-Katelijne-Waver, Mechelen, Lint, Hove, Lier, Reet, Rumst en Boom.

De Zonnewijzer is opgericht in 2021 door moederorganisatie Thuisverpleging De Zonnebloem, vanuit een hoge nood aan specifieke zorg op maat van psychiatrische patiënten.

Thuisverpleging De Zonnebloem is een praktijk die sinds 2017 actief is in de regio, met als thuisbasis Kontich. Binnen De Zonnebloem hebben wij reeds enkele jaren ervaring in psychiatrische thuiszorg. Onze verpleegkundigen merkten al snel dat er een hoge nood is aan deze specifieke zorg. Door de koppen samen te steken met ons team richtte wij recentelijk ‘Thuisverpleging De Zonnewijzer’ op. Een uniek en apart project in de thuisverpleging.

Bij elke nieuwe zorgaanvraag voeren we steeds een kennismakingsgesprek waarbij de noden van de patiënt, en arts worden besproken. Door het beleggen van maandelijkse vergaderingen tussen mezelf (Melissa Frans), als coördinator en de behandelende psychiatrische verpleegkundigen zijn we in de mogelijkheid om onze cliënten goed op te volgen en bij te sturen waar nodig. De Zonnewijzer voert ook een frequente communicatie met de behandelende arts(en) (huisarts en/of psychiater) en andere betrokken begeleiders of centra.

 Psychiatrische Thuisverpleging De Zonnewijzer
Kom langs in ons kantoor te Kontich

Bent U op zoek naar een psychiatrische verpleegster aan huis? Of wilt U meer weten over hoe De Zonnewijzer U of een familielid kan helpen? Kom dan vrijblijvend langs in ons kantoor in Kontich.

Ons kantoor:
Sint-Martinusstraat 2
(Hoek Sint-Martinusplein)
2550 Kontich
T. +32 (0)3 349 73 73


Ons team


Wannes - Psychiatrische zorg aan huis
Wannes
Psychiatrisch verpleegkundige